Dette er kaken for den som ikke frykter kalorier...
Ingredienser:
Kaken
4 egg
4 dl sukker
200 g smør
1 dl melk
2,5 dl hvetemel
250 g sjokolade
2 tsk bakepulver
200 g Odense marsipan med kakao
Sjokoladetopping
2 dl kremfløte
2 ss seterrømme
1 ss honning
250 g sjokolade
24 cm rund form
Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 175 grader
Kaken
Smelt smør i en kasserolle og tilsett hakket sjokolade.
Bland til en jevn røre på svak varme, dra kasserollen fra platen og la det avkjøles.
Visp egg og sukker lett sammen, bland inn sjokoladerøren.
Ha i mel, bakepulver, melk og bland godt til en jevn deig.
Skjær marsipanen i små biter og hell i røren, bland lett inn med en tresleiv
Hell kakedeigen i godt smurt form, den skal bakes i midten av ovnen i 30-40 min.
Sjokoladetopping
Kok opp fløten med honning, ta kasserollen til side og tilsett hakket sjokolade.
Rør kjapt, til all sjokoladen har smeltet, ha i rømme og rør til alt er godt blandet..
La toppingen hvile i romtemperatur i noen timer, den blir fyldigere jo lenger den står.
Bred toppingen på kaken og pynt etter ønske.
Hva hadde livet vært uten sjokolade...
Mmmmm =)
SvarSlettÅååå, såå deilig og godt!!! Proff, proff og proff.... Har du noen gang vurdert og kanskje drive en egen bakeri? Det syns jeg hadde vært til nytte for deg og dine hender, for ikke å nevne om oss som får smakt på ulike ingredienser gjort om til magi;-D fantastisk flott!
SvarSlettTusen takk :o)
SvarSlettvi har en reiselivs messe på skolen vår har dere noen gode tips til italienske kaker
SvarSlettSend meg en epost på littsolskinn@gmail.com, så sender jeg dere tips og oppskrifter.
Slett