onsdag 30. november 2011

Biskvier dyppet i appelsintrøffel...


Ingredienser

Biskvi
500 g kransekakemasse

Appelsintrøffel
200 g sjokolade
0,5 dl fløte
nypresset saft av en halv appelsin

Stekeplate dekket med bakepapir

Slik gjør du:
Biskvi
Rull små baller av kransekakemassen og legg dem med jevne mellomrom på stekebrettet.
Fukt hendene med vann hvis deigen klistrer seg på hendene.
Press lett med tommelen på kakene og sikt melis over dem.
Stek dem i midten av ovnen på 200 grader i 10 minutter.

Appelsintrøffel
Kok opp fløten, ta kasserollen til side og tilsett hakket sjokolade.
Rør kjapt, til all sjokoladen har smeltet, ha i saften og rør til alt er godt blandet.
Avkjøl og legg trøffelen i kjøleskapet i 15min.
Dypp biskviene i appelsintrøffelen og la dem stivne i kjøleskapet.
Disse biskviene kan oppbevares i kjøleskapet i 1-2 uker, kan også fryses.

En enkel søtsak som man ikke takker nei til....






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...