torsdag 29. september 2011

Strawberry cheese-cupcake


Denne cupcaken har en fyldig og rik smak.
Den er så god at det ikke holder å spise kun en...uimotståelig god!

Ingredienser :

Jordbær-cupcakedeig
2,5 dl hvetemel
1,5 dl sukker
2 ts bakepulver
1/4 ts havsalt
1/4 ts anis
50 g smør
1 dl h-melk eller fløte
1 ts vaniljesukker
1 egg
250 g jordbær

Ostekakefyll
150 g philadelphia
0,5 dl sukker
1 ss klokkelyng honning
1 ts vaniljesukker
1 egg

Kremostglasur
3,5 dl melis
40 g smør
140 g philadelphia
rød konditorfarge

12-hulls muffinsbrett med papirformer

Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 175 grader

Cupcakedeigen
Bland sammen smør, mel, sukker, bakepulver, salt, anis og vaniljesukker med en håndmikser.
Tilsett melk og miks til alt er godt blandet.
Ha i egget og bland godt til en jevn deig.
Skjær jordbærene i små biter og rør det forsiktig inn i deigen.
Fyll formene 2/3-dels fulle.

Ostekakefyll
Miks philadelphia, sukker, egg, vaniljesukker og honning sammen med en håndmikser.
Fyllet skal bli glatt og luftig.

Tilsett 1,5 ss ostekakefyll på toppen av cupcakedeigen i formene.
Stek cupcakene i den forvarmede ovnen i 20 min.
Sjekk med en kakenål, hvis det ikke er deigrester på den så er cupcakene ferdig.

La cupcakene avkjøles, imens lager du kremostglasur.

Kremostglasur
Bland sammen melis, smør og philadelphia med en håndmikser.
Tilsett noen dråper konditorfarge, du bestemmer selv hvor sterk farge du vil ha.
Glasuren skal være luftig og lett, men samtidig fast.
Hvis glasuren er for løs, tilsett mer melis.

Påfør kremostglasuren på de avkjølte cupcakene.

Slapp av og nyt...mmmmm :)








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...