Ingredienser:
Multe coulis
1 pk frossne eller friske multer
2 ss vann
1 dl sukker
Ostekake
1 eske sitrongele
1 boks creme fraiche
2 dl melis
1 tsk vaniljesukker
1 pakke philadelphia
2,5 dl kremfløte
Bunn
20 stk havrekjeks
120 g smør
21cm rund form dekket med bakepapir
Slik gjør du:
Multe coulis
Multer, vann og sukker småkoker uten lokk i ca 15min.
Halvdelen av coulisen som skal i ostekaken må siles, andre halvdel kan være med kjerner.
La det avkjøles i 2 timer.
Bunn
Smelt smør og la det avkjøles. Knus kjeksene og bland med smøret.
Legg det i bunnen av formen.
Ostekake
Gelen skal blandes med halvparten av vannet som står på esken.
La det bli avkjølt.
Creme fraiche, melis, vaniljesukker og philadelphia vispes godt sammen.
Bland inn gele og rør godt sammen.
Tilsett nå coulis som har blitt silt.
Kremfløten vispes og tilsettes til slutt.
Hell det sakte over bunnen og la det bli avkjølt i kjøleskapet, helst til neste dag.
Når ostekaken har stivnet legger du et tynt lag med resterende multe coulis på toppen, gjerne like før servering.
En ostekake man ikke kan få nok av..... :)
Å den så kjempegod ut! Takk for tips. ha en flott lørdag videre:-D
SvarSlettTusen takk!
SlettDen er verdt å prøve!
Ønsker deg en fin start på en ny uke!