torsdag 17. mai 2012

Multe cheesecake...

Denne ostekaken er forfriskende god med en "touch" av Norge :)



Ingredienser:

Multe coulis
1 pk frossne eller friske multer
2 ss vann
1 dl sukker

Ostekake
1 eske sitrongele
1 boks creme fraiche
2 dl melis
1 tsk vaniljesukker
1 pakke philadelphia
2,5 dl kremfløte

Bunn
20 stk havrekjeks
120 g smør

21cm rund form dekket med bakepapir

Slik gjør du:

Multe coulis
Multer, vann og sukker småkoker uten lokk i ca 15min.
Halvdelen av coulisen som skal i ostekaken må siles, andre halvdel kan være med kjerner.
La det avkjøles i 2 timer.

Bunn
Smelt smør og la det avkjøles. Knus kjeksene og bland med smøret.
Legg det i bunnen av formen.

Ostekake
Gelen skal blandes med halvparten av vannet som står på esken.
La det bli avkjølt.

Creme fraiche, melis, vaniljesukker og philadelphia vispes godt sammen.
Bland inn gele og rør godt sammen.
Tilsett nå coulis som har blitt silt.

Kremfløten vispes og tilsettes til slutt.

Hell det sakte over bunnen og la det bli avkjølt i kjøleskapet, helst til neste dag.

Når ostekaken har stivnet legger du et tynt lag med resterende multe coulis på toppen, gjerne like før servering.

En ostekake man ikke kan få nok av..... :)





onsdag 16. mai 2012

Ønsker alle en fin 17. mai

Hei alle sammen, en stund siden jeg har blogget sist. Livet blir hektisk med jobb, barn og baking, men flinkere skal jeg bli :)

Vil ønske alle sammen en fin 17. mai og håper dere får en strålende dag!

Her er bilder av noe jeg har bakt i det siste, skal prøve å legge ut oppskrifter i neste uke :)



Cupcakes til babyshower



 Deilig sitronkake


 Brownies cheesecake med bringebær


 Gulrotkake


 Whoopie pie


 Multe-ostekake
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...